image
Sursa foto: marca.com

Real Madrid l-a transferat pe noul Neymar

Real Madrid se orientează mai mult ca niciodată spre jucători tineri. Campioana Europei a plătit o sumă uriaşă pentru noua senzaţie din fotbal, Rodrygo, de la Santos.

În vârstă de 17 ani, Rodrygo vrea să-i calce pe urme lui Neymar şi să facă spectacol în La Liga. Plecat de la aceeaşi echipă de la care a plecat şi atacantul PSG-ului, Rodrygo a ales Real Madrid şi este gata să se bată pe un post de titular cu Asensio şi Isco, dar din sezonul 2019-2020. Extrema va mai rămâne un sezon în Brazilia, pentru a căpăta mai multă experienţă. Suma plătită de madrileni se ridică la 40 de milioane de euro + 20% dintr-un viitor transfer.

Agentul fotbalistului , Nick Arcuri, a făcut publică mutarea: ”Au fost oferte de la Liverpool, PSG şi Barcelona, dar nu au vrut să ofere suma dorită de Santos. Acum două săptămâni un reprezentant al Realului a venit la mine şi m-a întrebat dacă Rodrygo e de acord cu mutarea. A fost făcută şi vizita medicală, dar Rodrygo va rămâne la Santos până în iunie 2019”, a declarat agentul pentru AS.

Real Madrid îi va oferi un salariu de 4 milioane de euro lui Rodrygo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: