image
Sursa foto: Getty Images

Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Neymar

Federația braziliană de fotbal a anunțat că starul Neymar Junior a reluat, miercuri, antrenamentele obișunuite cu restul echipei. ''Antrenamentul este în desfăşurare iar Neymar participă la el'', este anunțul făcuty pe Twitter de Federaţia din ţara sud-americană.

''Antrenamentul este în desfăşurare iar Neymar participă la el'', a scris pe pagina de Twitter federaţia din ţara sud-americană. La două zile după debutul Braziliei la Mondial (1-1 cu Elveţia), glezna dreaptă a lui Neymar stârneşte îngrijorare mai mult ca oricând. Atacantul a resimţit dureri în timpul antrenamentului de marţi şi a părăsit terenul şchiopătând, împreună cu kinetoterapeutul Bruno Mazziotti. De furie, el a lovit mingea cu stângul.

"El nu s-a retras din cauza durerilor la nivelul piciorului, ci doar la nivelul gleznei drepte, din cauza numărului de faulturi pe care le-a suferit duminică. El se va antrena normal miercuri", a declarat un purtător de cuvânt al CBF.

"Cum se plângea de dureri în această zonă, staff-ul medical a decis să-l lase pe mâna kinetoterapeuţilor şi să-l trateze o zi în plus, deci mâine (n.r. azi) el se va antrena normal", a adăugat responsabilul CBF, cu trei zile înaintea meciului crucial cu Costa Rica, de vineri.

De altfel, starul lui PSG a devenit primul jucător de la Mondialul din Rusia care a suferit 10 faulturi într-un singur meci. Neymar a părut şi la un pas de accidentare, după o intervenţie dură a unui adversar, în repriza secundă. După egalul surprinzător cu Elveţia, cvintuplii campioni mondiali nu mai au dreptul să greşească în Grupa E, urmând să joace vineri cu Costa Rica şi apoi cu Serbia pe 27 iunie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: