Breaking News

image
Sursa foto: as.com

Torres şi-a ales viitoarea destinaţie, după a doua despărţire de Atletico Madrid

Fernando Torres îi va fi adversar lui Andres Iniesta şi în Japonia. Presa spaniolă susţine că Torres s-a decis în privinţa viitoarei sale destinaţii, care va fi o formaţie din prima ligă niponă, Sagan Tosu.

Atacantul în vârstă de 34 de ani s-a despărţit pentru a doua oară de fanii lui Atletico Madrid după meciul cu Eibar, de duminică, scor 2-2, în care a reuşit o "dublă".

"El Nino" a mai avut, în afara ofertei de la Sagan Tosu, alte oportunităţi de transfer, de la o echipă din China şi de la formaţia din MLS la care joacă şi Bastian Schweinsteiger, Chicago Fire.

Torres a decis să plece pentru a doua oară de la echipa la care a crescut din cauza faptului că a fost mai mult rezervă în ultimul sezon.

Fotbalistul iberic are cinci goluri în 27 de partide, în ultimul sezon din Primera Division, pentru echipa din capitala Spaniei.

Fernando Torres are 160 de meciuri şi 38 de goluri în a doua perioadă la Atletico, unde a revenit în ianuarie 2015. În primii ani la Atletico a jucat 244 de partide şi a marcat 91 de goluri, înainte de a fi vândut la Liverpool, în 2007, pentru 38 de milioane de euro.

Andres Iniesta va juca tot în Japonia, la Vissel Kobe, după o viaţă petrecută la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: