image
Sursa foto: Profimedia

Fotbalistul cu un singur gol în Premier League s-a autopropus la Real Madrid: ”Este cel mai mare club din lume”

Tottenham a plătit în vara anului trecut suma de 58 de milioane de euro în schimbul lui Richarlison (26 de ani), însă transferul s-a dovedit a fi unul eșuat.

Atacantul venit de la Everton a evoluat în 35 de partide pentru Spurs și a reușit să marcheze doar trei goluri (unul în Premier League și două în Champions League).

Richarlison este conștient că nu a avut un prim sezon foarte bun în tricoul celor de la Spurs.

Totuși, acest lucru nu îl face pe brazilian să își piardă speranța că ar putea ajunge într-o zi la Real Madrid.

În această vară, ”Galacticii” au rămas fără Karim Benzema și sunt în căutarea unui atacant de careu. Recent, formația ”Los Blancos” s-a interesat de mai mulți atacanți printre care și Richarlison, mai ales că Ancelotti a lucrat cu acesta la Everton.

”Real Madrid? Bineînțeles, oricine își dorește să îmbrace tricoul lui Real Madrid, este cel mai mare club din lume.

Însă, eu mai am contract cu Tottenham. Știu că nu am făcut un sezon foarte bun și trebuie să le dovedesc oamenilor de aici că nu au plătit degeaba un preț atât de mare pentru mine”, a declarat Richarlison.

Kylian Mbappe (24 de ani, PSG) și Erling Haaland (22 de ani, Manchester City) au reprezentat priorități pentru "Galactici", dar ambele ținte s-au dovedit foarte greu de atins.

Publicația spaniolă AS anunță că brazilianul Richarlison (25 de ani) a intrat pe "radarul" lui Real Madrid. Recent, Richarlison l-a criticat public pe Antonio Conte, antrenorul de la Tottenham.

Tottenham a plătit 58 de milioane de euro pentru transferul lui Richarlison de la Everton, în vara anului 2022

Richarlison are o relație foarte bună cu antrenorul italian Carlo Ancelotti, cu care a lucrat la Everton. Cea mai bună versiune a lui Richarlison a fost generată de această colaborare.

"Ancelotti este un antrenor mare, unul dintre cei mai buni din istorie. Nu este o coincidență că a câștigat toate trofeele posibile. A fost o perioadă în care am învățat foarte multe de la el și am progresat atât pe teren, cât și în afara lui. A fost un privilegiu să lucrez cu el.

Ancelotti vorbea foarte des cu mine, îmi transmitea multe aspecte din modul său de gândire despre fotbal. Cu siguranță, el mi-a schimbat jocul foarte mult", spunea Richarlison, într-un interviu pentru AS, în 2022.

Un alt atu pentru un eventual transfer al lui Richarlison la Real Madrid este relația bună pe care atacantul brazilian o are cu Vinicius Junior și Rodrygo, doi jucători importanți din ofensiva "Galacticilor". Acest aspect a fost vizibil și la Cupa Mondială din Qatar.

Richarlison mai are contract cu Tottenham până în vara anului 2027. Este cotat în acest moment la 55 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Richarlison are cifre foarte bune pentru naționala Braziliei: 20 de goluri în 42 de meciuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: