image
Sursa foto: Exquis.ro

Horoscop 22 octombrie: Capricornii s-ar putea confrunta cu o situație delicată în familie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 22 octombrie.

Horoscop 22 octombrie - Berbec

Este o zi pe placul tău, dinamică și destul de agitată, în care vei dori să faci totul în mare viteză, nu pentru că nu mai ai timp ci pentru că așa vrei tu.

Horoscop 22 octombrie – Taur

Este important să ții cont de autoritatea unui superior sau a unei persoane din familie care are puterea de a lua decizii care să îți modifice și ție planurile.

Horoscop 22 octombrie – Gemeni

Te poți împiedica singur din cauza impresiei că cei care ți-au promis sprijin și ajutor pun anumite condiții pe care le înțelegi, în sinea ta, dar nu îți convin.

Horoscop 22 octombrie – Rac

Există riscul să ajungi la confruntări gratuite cu partenerul de cuplu sau cu unul dintre superiori din cauză că amesteci situațiile, confunzi persoana cu mesajul său.

Horoscop 22 octombrie – Leu

Ai ocazia să descoperi că e mai greu decât credeai să faci un pas înainte pe plan profesional. Așa vei reuși să îți creionezi o cale corectă, cu etape clare.

Horoscop 22 octombrie – Fecioară

Ai parte de un context favorabil pentru anumite realizări, mai ales în plan financiar. Un prieten bun te poate ajuta să vezi lucrurile altfel, să le rezolvi prin alte metode.

Horoscop 22 octombrie – Balanță

Dincolo de pericolul de a intra într-o confruntare cu partenerul de cuplu sau altcineva din familie, vei putea duce la bun sfârșit ceva care contează cu adevărat.

Horoscop 22 octombrie – Scorpion

Sunt posibile unele dificultăți la serviciu, nu de netrecut, dar pot întârzia anumite treburi și asta te poate supăra mai mult decât de obicei.

Horoscop 22 octombrie – Săgetător

Te implici mai mult în tot ce are legătură cu cei dragi, îi incluzi și pe ei în treburile tale și asta s-ar putea să îi încânte foarte mult.

Horoscop 22 octombrie – Capricorn

Este posibil să te confrunți cu o situație delicată în familie, să fii nevoit să suporți un refuz, o răzgândire sau o limitare a unei promisiuni pe care te bazai.

Horoscop 22 octombrie – Vărsător

Un apropiat îți poate oferi un sfat de mare preț, poate chiar fără să știe cu ce probleme te confrunți. Cuvintele celor din jur sună altfel pentru tine.

Horoscop 22 octombrie – Pești

Ești foarte motivat să îți vezi împlinită o dorință mai veche și ai avantajul că poți accepta și alte căi, alte modalități, poate chiar unele neobișnuite, pentru a obține acest rezultat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: