image
Sursa foto: facebook.com/AndreiNastase.DA

Andrei Năstase: Al cui e noul procuror general, candidatura la primărie și concursurile de la Parlament

Ministrul de Interne Andrei Năstase a vorbit în cadrul unui interviu pentru Cotidianul despre cele mai actuale subiecte de pe agenda politică de la Chișinău.

Năstase a spus dacă a fost sau nu Dumitru Robu candidatul Platformei DA la funcția de procuror general interimar și cum s-a ajuns anume la această propunere.

El a comentat și felul în care s-a organizat concursul pentru funcția de șef al CNA și dacă era nevoie de un astfel de „simulacru”.

Președintele Platformei DA s-a referit și la câștigătorii concursului pentru funcțiile de judecători ai Curții Constituționale delegați de Parlament și ce șanse au Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu să fie confirmați și de plenul Legislativului.

Ce se întâmplă cu anularea legii miliardului, cine va fi candidatul blocului ACUM la funcția de primar al capitalei, de ce a promovat un om care a făcut campanie pentru Vladimir Plahotniuc în funcția de secretar de stat și ce se întâmplă cu schemele de contrabandă, sunt alte subiecte care au fost abordate în interviul cu Andrei Năstase ce poate fi urmărit mai jos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: