image
Sursa foto: gazzetta.it

Suma pentru care Icardi ar putea pleca de la Inter

Unul dintre cei mai râvniți atacanți din Europa este argentinianul Mauro Icardi, dar Inter Milano nu îi dă drumul fotbalistului cu 28 de goluri marcate în acest sezon, indiferent dacă nerazzurri vor termina pe locul 4 (loc de Champions League) sau 5 (loc de Europa League).

Directorul sportiv al clubului, Pierro Ausillo, a spus la microfonul Sky Sports: "Mauro are trei ani de contract cu noi şi din punctul nostru de vedere nu este un jucător de care să ne dispensăm indiferent pe ce loc vom termina".

Totuși, acelaşi Ausillo recunoaşte că există o portiţă prin care Icardi ar putea pleca, fără să poată fi împiedicat în vreun fel. Oficialul s-a referit la clauza de reziliere pe care o are fotbalistul, dar numai în anumite condiţii: clauza nu se poate activa decât în cazul în care oferta ar veni de la o grupare din afara Italiei.

Dacă se va întâmpla aşa ceva practic echipa care îl va dori va trebui să negocieze direct cu el şi cu agenţii lui. Nouă nu ar avea decât să ne plătească banii trecuţi în clauză, adică 160 de milioane euro şi nu ne-ar rămâne decât să îi urăm succes, pentru că nu am putea face nimic să îl păstrăm", a mai spus Ausillo.

Icardi face parte din lotul lărgit al Argentinei pentru Mondialul din Rusia.

Mauro Icardi are un contract valabil până în 2021 cu Inter, fiind cel mai bine plătit jucător din lot, cu 4,5 milioane de euro anual, sumă care poate ajunge la 5 milioane, în funcţie de performanţe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: