image
Sursa foto: Getty Images

Lovitura pe care Barcelona vrea să le-o dea rivalilor de la Real: Ofertă pentru un star dorit pe Bernabeu

După o ediţie a Cupei Mondiale la care s-a numărat printre cei mai buni jucători, Eden Hazard este protoganist şi pe piaţa transferurilor. Despre belgian s-a scris că ar fi aproape de Real Madrid, dar rivala campioanei Europei, FC Barcelona, încearcă să-l deturneze pe mijlocaşul lui Chelsea din drumul spre Santiago Bernabeu.

Potrivit Onda Cero, catalanii sunt pregătiţi să facă o ofertă tentantă londonezilor. Astfel, Cheslea l-ar primi pe Ousmane Dembele plus o sumă de bani în schimbul fotbalistului de 27 de ani.

Numele lui Hazard este aprobat în unanimitate printre oficialii campioanei Spaniei, iar cotidianul Sport susţine că agentul jucătorului ar fi dat asigurări că belgianul este dispus să accepte o mutare pe Camp Nou. Mai mult decât atât, i-ar fi cerut deja lui Roman Abramovich să fie lăsat să plece de pe Stamford Bridge.

Între timp, noul antrenor al lui Chelsea, Maurizio Sarri, speră că londonezii vor putea să-şi păstreze cei mai buni jucători. Inclusiv Eden Hazard, starul "albaştrilor", transferat de la Lille, în 2012, pentru 35 de milioane de euro.

"Mi-ar plăcea să-mi păstrez cei mai buni jucători, este ceea ce-şi doresc orice antrenor şi orice club. Dar trebuie să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. Eu mă simt mai mult un antrenor decât un general manager. Cred că sunt unul dintre puţinii antrenori plictisiţi de mercato.

Hazard e un jucător de un nivel foarte ridicat, unul dintre cei mai buni doi-trei din Europa. Sper să-l pot antrena şi să-l ajut să-şi îmbunătăţească jocul", a declarat tehnicianul italian.

Cu toate acestea, Hazard pare hotărât să se despartă de echipa alături de care a cucerit două titluri în Premier League şi un trofeu Europa League.

"După șase ani la Chelsea, a venit poate timpul să trăiesc o altă experiență. După această Cupă Mondială voi decide dacă plec sau rămân, dar Chelsea e cea care va hotărî", a spus Hazard, după finala mică a Cupei Mondiale, în care Belgia s-a impus cu 2-0 în faţa Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: