image
Sursa foto: Jurnal.md

Securitate sporită pentru Plahotniuc la prima ședință a Parlamentului: Șeful PD a fost păzit de ofițerii SPPS

Securitate sporită pentru șeful PD la ședința de constituire a noului legislativ. Deși nu are nicio funcție în stat, Vladimir Plahotniuc a fost păzit de ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat când a ajuns în curtea din spate a Parlamentului.

El a fost adus cu un Mercedes, care era escortat de o altă mașină de teren de aceeași marcă. Mai mult, zona a fost izolată și câteva persoane în civil au coordonat întreaga operațiune, iar după ședință, Plahotniuc a părăsit în grabă Parlamentul, evitând întrebările jurnaliștilor.

Portalul Newsmaker.md scrie că, în momentul în care un reporter al publicației a început să filmeze sosirea lui Plahotniuc la Parlament, un angajat al Serviciului de Protecție și Pază de Stat s-a apropiat și a cerut legitimația acestuia.

Mai apoi, reprezentanții SPPS și-au transmis unul altuia informația că venirea șefului PD este filmată. Iar după ședința de constituire a noului legislativ, Vladimir Plahotniuc a ieșit în grabă din clădire, înconjurat de pază. El a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Ofițerul de presă și șeful Serviciului de Protecție și Pază de Stat nu au răspuns la telefon pentru a comenta implicarea angajaților instituției în operațiunea de la Parlament.

Vladimir Plahotniuc a devenit deputat pe listele PD, fiind ales în circumscripția uninominală nr. 17 Nisporeni - Strășeni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: