image
Sursa foto: digisport.ro

Afacerea de pe urma căreia Halep speră să câştige milioane de euro

Simona Halep a câştigat o avere din tenis, dar o bună parte din banii făcuţi în sportul alb îi reinvesteşte în diferite businessuri.

În ultima perioadă, familia numărului unu mondial a investit masiv în imobiliare, sector pe care îl vede de viitor şi cu un câştig garantat.

"Pe lângă cariera de succes, jucătoarea din Constanţa şi-a clădit un portofoliu serios de afaceri, care includ sectoare ca turismul, horeca (n.r.Hoteluri, Restaurante, Cafenele) şi imobiliare", notează business-review.eu, care mai punctează că toate afacerile sunt strâns legate de familie, în sensul în care tatăl său, Stere Halep şi fratele mai mare al Simonei, Nicu, le gestionează.

Sursa citată notează că Halep este extrem de mobilă pe piaţa afacerilor, în sensul în care, în momentul în care vede că un business nu funcţionează, se reorientează rapid către ceva profitabil.

Aşa s-a întâmplat şi cu o cafenea din Constanţa, care mergea pe minus. Simona a închis-o şi va construi pe acel loc un bloc de apartamente, destinat probabil turismului.

Halep nu se află la prima experienţă în domeniul imobiliar. Primul bloc construit are 22 de apartamente, cu 3 pe fiecare nivel, în timp ce la parter are două, iar la ultimul etaj, un penthouse. Suprafața medie a apartamentelor este de 70 de metri pătrați, iar prețul unuia are o medie de 70.000 de euro, fără finisaje făcute.

Anul trecut, pe lângă primul bloc construit, de care am menţionat mai sus, Halep a mai cumpărat un hotel de 4 stele în cea mai cunoscută zonă turistică a țării, Poiana Brașov, pentru care a plătit între 1,5 și două milioane de euro.Simona Halep (26 de ani) traversează, fără îndoială, cel mai bun moment al carierei, cel puțin până acum. După ce a câștigat primul ei Grand Slam, la Roland Garros, și după finala de la Australian Open, sportiva noastră are toate motivele să fie mândră pentru că și conturile sale s-au tot umplut în această jumătate de an a lui 2018. Doar din tenis, marea noastră campioană a adunat anul acesta aproximativ 5,5 milioane de euro.

26,2 milioane de dolari a câştigat Halep, doar din tenis, în întreaga carieră. E a 9-a din toate timpurile din acest punct de vedere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: