image
Sursa foto: observator.ro

Un bătrân de 85 de ani i-a dat un nou inel de logodnă soţiei care i-a fost 63 de ani alături

Un bătrân de 85 de ani din Statele Unite i-a dat un nou inel de logodnă soției care i-a fost alături peste 6 decenii. Femeia a fost grav bolnavă, iar el i-a promis că, dacă se va face bine, îi va aduce o dovadă a dragostei pe care i-o poartă și s-a ținut de cuvânt!

Momentul emoționant în care bătrânul a îngenunchiat și i-a dat inelul de logodnă soției  a fost filmat de nepoata celor doi.

Karl și Donna von Schwarz sunt căsătoriți din 1966 și locuiesc în orașul Youngstown, din statul american Ohio. Din luna mai a anului trecut, Donna a suferit mai multe atacuri cerebrale și a avut o operație pe cord deschis. 

Karl i-a fost mereu alături. I-a promis că, dacă se va face bine și va veni acasă, îi va lua un nou inel de logodnă.

Din fericire, după operația la inimă, starea femeii s-a îmbunătățit. Potrivit ABC6, la ieșirea din spital, în drumul spre casă, cuplul s-a oprit la un centru comercial, de unde bătrânul i-a cumpărat inelul de logodnă.

Karl a îngenunchiat și, în mod simbolic, a întrebat-o pe Donna: "Vrei să fii soția mea?"

Scena filmată de nepoata lor, Christina, a fost postată de ea pe Twitter și a devenit virală în America, scrie observator.tv.

„Le-am spus că sunt faimoși și erau așa de fericiți! Nu am crezut că va fi un video viral, dar, în mod clar, ei merită din plin acest lucru”, a spus nepoata celor doi bătrâni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: