image
Sursa foto: Instagram

Georgina și-a făcut ziua în Maldive. Cristiano a lipsit, dar a găsit un mod inedit prin a-i spune „La mulți ani!”

Georgina Rodriguez, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, a împlinit sâmbătă, 27 ianuarie 2024, vârsta de 30 de ani.

Iubita starului lusitan a ales să petreacă de ziua ei în Maldive, chiar dacă asta a însemnat că nu a avut toată familia alături. A lipsit chiar Ronaldo. Nici copiii lor nu au fost toți în minivacanța aleasă de influencerul argentinian, care are peste 56 de milioane de urmăritori.

Georgina a mers alături de o gașcă de prieteni și o parte dintre copii și s-a bucurat din plin de vremea de acolo.

Ronaldo, care nu a putut fi prezent din cauza unui cantonament în care se află cu echipa de club, Al-Nassr, a intrat prin video-call, alături de Matteo, rămas acasă, și i-a urat ”La mulți ani!” jumătății sale. Georgina a primit însă, printre altele, de la iubitul ei, și un imens buchet de trandafiri roșii, cadou care a impresionat-o pe aceasta.

Bruneta care a adus-o cel mai recent pe lume pe micuța Bella, pe 18 aprilie 2022, s-a lăsat fotografiată pe superbele plaje din Maldive, după care a postat ipostazele pe Internet, iar fotografiile au adunat peste 4,5 milioane de aprecieri.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din 2016.

Cristiano Ronaldo are cinci copii: Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai cunoscute persoane pe Instagram: are aproape 56 de milioane de urmăritori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: