image
Sursa foto: Getty Images

Lista neagră a lui Mourinho: Pentru 115 milioane de euro, patru staruri au bagajele făcute

Jose Mourinho nu a reușit să câștige nimic cu Manchester United în acest sezon. A terminat pe locul 2 în campionat, la 19 puncte în spatele rivalei City. Și FA Cup i-a scăpat printre degete portughezului, care a pierdut finala de sâmbătă, în fața lui Chelsea, cu scorul de 1-0.

Cum un sezon fără trofee înseamnă pentru Mourinho este unul ratat, antrenorul pregătește o restructurare a lotului. Potrivit The Sun, Mourinho a pus pe lista neagră patru jucători pentru care ar putea aduce încasări de aproximativ 115 de milioane de euro în vară. Jucătorii vizați sunt Anthony Martial, Matteo Darmian, Daley Blind și Luke Shaw.

Anthony Martial, neconvocat pentru Cupa Mondială de Didier Deschamps, și-a anunțat şi el intenţia de a părăsi clubul englez, aşa că la el lucrurile se pot mişca cel mai rapid. El ar putea fi vândut cu aproximativ 80 de milioane de euro şi este curtat de Tottenham, Chelsea și Juventus. Totuşi, dacă United nu obţine suma pe care o consideră corectă pentru francez, cel mai probabil îi va prelungi contractul cu 12 luni, până în iunie 2020, pentru a-i menține cota ridicată. 60 de milioane de euro a plătit Manchester United celor de la Monaco pentru transferul lui Martial, în 2015.

Luke Shaw ar putea pleca pentru 32 de milioane de euro. În vârstă de 22 de ani, Luke Shaw a fost cumpărat de United de la Southampton pentru 43 de milioane de euro.

De asemenea, fundașii Matteo Darmian - dorit de Juventus și Dailey Blind ar putea părăsi şi ei Old Trafford, fiecare pentru câte 16 milioane de euro. 18,5 milioane de euro au plătit englezii pentru italian în 2015 celor de la Torino și 18 milioane de euro pentru olandez în 2014, cumpărat de la Ajax Amsterdam.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: