image
Sursa foto: digisport.ro

Tuchel îl laudă pe Neymar, la doar o săptămână după ce a preluat-o pe PSG

Neymar este "un artist, un jucător excepţional, unul din cei mai buni din lume", a afirmat noul antrenor al celor de la PSG, Thomas Tuchel, cu ocazia prezentării sale oficiale, şi a subliniat că un jucător "special" are "nevoie să fie tratat special".

Întrebat în legătură cu o întrevedere cu jucătorul brazilian, relatată în presă, Tuchel a confirmat că a avut loc această întâlnire cu o săptămână înaintea prezentării sale oficiale de pe Parc des Princes, desfăşurată duminică seara.

"Întâlnirea a decurs foarte bine", a precizat antrenorul german, care l-a caracterizat pe Neymar fiind "un artist, un jucător excepţional, unul dintre cei mai buni din lume. Artiştii sunt jucători speciali care au nevoie să fie trataţi special".

"Trebuie să construim structura care să-i permită să-şi dovedească talentul pe teren", a adăugat Tuchel, care a semnat în urmă cu o săptămână un contract pe două sezoane cu Paris Saint-Germain.

Germanul de 44 de ani, care îl înlocuieşte pe Unai Emery, le-a mai pregătit în carieră pe Mainz (2009-2014) şi Borussia Dortmund (2015-2017). Pe banca galben-negrilor a cucerit singurul trofeu al carierei, Cupa Germaniei, în sezonul 2016/17.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: