image
Sursa foto: Jurnal.md

Ultimele Clipe pentru Cuplul Format de Kim Kardashian și Kanye West?

Kim Kardashian și Kanye West formează, fără îndoială, unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood. În fiecare zi, întreaga planetă își îndreaptă atenția către aceștia și cele mai noi întâmplări dintre ei. Paparazzi vânează fotografii scandaloase, jurnaliștii sunt mereu în căutarea detaliilor senzaționale, iar fanii cuplului caută cu nerăbdare știri despre preferații lor în publicațiile online și offline.

Din păcate, situația din familia Kardashian West este departe de-a fi ideală. Din când în când pe Internet apar zvonuri despre iminenta degradare a cuplului, iar fumul, după cum știți, nu apare fără foc.

Compania de pariuri 1xBet acceptă pariuri online vis-a-vis de cum vor continua relațiile dintre cele două staruri. Site-ul oficial 1xbet oferă o cotă de 4 pentru deznodământul conform căruia cuplul va divorța înainte de 31 decembrie 2020.

Există o bază pentru a crede acest lucru? Mass-media a scris în repetate rânduri că Kim vrea să-și părăsească soțul din cauza problemelor sale mentale. Kanye suferă de tulburare bipolară, motiv pentru care comite uneori acte inexplicabile. Comportamentul imprevizibil, chinurile și incapacitatea soțului ei de a se adapta în anumite situații nu sunt deloc ușoare pentru Kim.

Desigur, nu se știe sigur cum se comportă rapperul în cercul familiei, dar Kanye și-a permis în repetate rânduri să fie șocant în public. De exemplu, și-a atacat staff-ul când era la sală, incident care s-a soldat cu Kanye chemând o ambulanță și văzând un psiholog.

De asemenea, anul trecut, mass-media a scos la iveala un alt motiv pentru care femeia din familia Kardashian și-ar putea dori divorțul. Uneori, Kim se simte ca o „mamă singură”, deoarece Kanye este prea ocupat cu munca și, nu reușește să le acorde suficientă atenție. Un exemplu recent a fost când a trebuit să plece de Ziua Recunoștinței.

Un alt lucru care o enervează pe Kim sunt remarcile de-a dreptul neglijente ale soțului ei. În 2016, West a fost invitată la emisiunea lui Ellen Degeneres - o bună prietenă a familiei Kardashian West - și aproape a insultat-o ​​pe prezentatoare în direct. Această întâmplare a deranjat-o atât de tare pe Kim încât l-a dat afara din casă pe Kanye.

De asemenea, anul trecut West și-a îngăduit cuvinte complet lipsite de tact legate de sclavia negrilor. Acest lucru a deranjat-o teribil pe partenera lui iar aceasta abia a reușit cu greu să îl convingă să își ceară scuze pentru declarația sa. După această situație, West a declarat într-un interviu sincer că este într-adevăr îngrijorat că soția sa îl va părăsi.

Dacă sunteți de părere că, în cele din urmă, Kim va obosi să-și îndure soțul problemă și să divorțeze de el până la sfârșitul anului viitor, puteți paria pe acest rezultat online pe 1xBet.

1xBet acceptă, de asemenea, pariuri pe faptul că mariajul celor două superstaruri mai poate fi salvat. Dacă credeți în puterea dragostei lui Kim și Kanye și că nu aceștia nu vor divorța până la sfârșitul anului pariați pe un astfel de rezultat cu o cotă de 1,2.

Pariați pe o gamă variată de evenimente la 1xBet și câștigați întotdeauna!

Noutăţile partenerilor

comentarii: