image
Sursa foto: facebook/Mihai Druță

Cetățenii din diasporă s-au mobilizat și au venit la Chișinău pentru a merge la alegeri pe 3 iunie: „21 de voturi de aur”

Cetățenii din diasporă nu sunt indiferenți de soarta Chișinăului. Mai mulți concetățeni de ai noștri s-au mobilizat și au venit acasă pentru a participa pe 3 iunie la alegeri.

„Doamna Cristina Pruteanu s-a întors acasă de la Roma, Italia. Domnul Gheorghe Nedelea muncește în calitate de constructor în orașul Dolgoprudnyi, Rusia. A venit la Chișinău împreună cu alți 6 membri ai familiei și rude apropiate pentru a participa la votul decisiv din 3 iunie. Domnul Vasile Lupu, medic de specialitate, împreună cu alți 2 membri ai familiei sale au venit în sprijinul lui Andrei Năstase de la Moscova, Rusia. Domnul Iurie Micher este militar în rezervă, muncește constructor în orașul Bruxelles, Belgia și a venit la Chișinău împreună cu 5 membri ai familiei și rude apropiate. Ultimul la dreapta este subsemnatul. La votul din 3 iunie voi fi și eu cu ai mei – 4 persoane”, a scris Mihai Druță pe pagina de facebook.

„Dragi concetățeni din străinătate care nu aveți posibilitatea să veniți la alegerile primarului general al municipiului Chișinău, telefonați rudelor și prietenilor din capitală și îndemnați-i din suflet să voteze solidar pentru Andrei Năstase”, a adăugat Mihai Druță.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: