image
Sursa foto: AFP/GettyImages

Apple lansează noi produse în viitorul apropiat

Evenimentul din luna septembrie de la Apple a adus o nouă gamă de iPhone-uri şi un nou Apple Watch, însă portofoliul companiei este mult mai vast de atât.

Laptop-urile MacBook Pro au fost deja actualizate în vară, iPad-ul ieftin în primăvară, deci ne aşteptăm acum la lansarea unei noi game de dispozitive iPad Pro, mai ales că în ultima perioadă multe companii precum Google şi Microsoft au venit cu alternative destul de atractive, scrie Go4it.ro.

Compania a anunţat un nou eveniment de lansare programat pentru data de 30 octombrie, puţin mai târziu decât de obicei. Evenimentul va avea loc în New York, în cadrul Academiei de Muzică Brooklyn, ceea ce sugerează că noile sale produse vor fi orientate către artişti şi creatori de conţinut.

Având în vedere că tabletele iPad Pro sunt orientate în special către creatorii de conţinut, de curând Adobe anunţând versiuni pentru Photoshop şi Premiere pentru acestea, nu ar fi ieşit din comun să ne aşteptăm la o nouă generaţie a acestora, mai ales când luăm în considerare faptul că a trecut mai bine de un an de la ultima lor actualizare.

Zvonurile vorbesc de câteva luni despre o nouă generaţie de tablete iPad Pro cu design nou. Acestea ar putea fi inspirate de design-ul iPhone X, cu margini foarte subţiri în jurul display-ului şi senzorul True Depth pentru Face ID. De asemenea, butonul Home şi Touch ID ar putea fi eliminate.

Alte zvonuri vorbesc în ultimii doi ani despre un laptop mic şi subţire care să înlocuiască complet MacBook Air, laptop-ul de productivitate office al companiei. Nu în ultimul rând, computerele Mac Mini ar putea să fie aduse la zi, acestea nefiind actualizate de mai mulţi ani.

Printre produsele care ar putea primi îmbunătăţiri cu această ocazie se numără şi căştile AirPods, care ar trebui să primească o carcasă cu încărcare wireless şi, de ce nu, poate şi încărcătorul wireless AirPower, care este absent de mai bine de un an de după anunţ.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: