image
Sursa foto: Profimedia

Amenințat cu demiterea, Simone Inzaghi a reacționat după Benfica - Inter 0-2

Antrenorul lui Inter Milano, Simone Inzaghi, s-a declarat mulţumit de jocul făcut de elevii săi în meciul câştigat cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Benfica Lisabona, în prima manşă a sferturilor de finală din UEFA Champions League.

"Sunt mulţumit de prima repriză, pentru că a juca aici, împotriva unei echipe atât de puternice, este dificil. Dar este evident că primul nostru gol ne-a adus mult curaj. A fost al treilea meci în zece zile, calendarul este infernal, dar noi suntem Inter, nu lăsăm nicio competiţie la o parte, indiferent că este vorba de campionat, Liga Campionilor sau Cupa Italiei", a declarat Inzaghi.

"Sunt foarte mulţumit, suntem mai aproape de semifinale, dar mai este un meci retur dificil. Avem un avantaj bun, dar mai rămâne un meci. Benfica a pierdut cu Inter cu multă voinţă şi implicare. Benfica este o echipă foarte puternică şi va trebui să facem acelaşi meci la Milano", a mai spus Inzaghi.

Amenințat cu demiterea, antrenorul nerazzurrilor a reacționat, după succesul de la Lisabona.

"Eu sunt obişnuit cu criticile, face parte din meseria mea, iar ce-mi doream era un răspuns al jucătorilor mei. Auzim şi citim multe lucruri, dar în seara asta am fost liniştiţi, aţi văzut prestaţia noastră. Atacanţii şi-au făcut bine treaba, fie Lukaku sau alţii. Acum, am toţi atacanţii disponibili, cei patru sunt capabili să joace la cel mai înalt nivel", a conchis tehnicianul italian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: