image
Sursa foto: jurnal.md

Electorala Chișinău 2018

Unii dintre candidații pentru Primăria Chișinău și-au continuat astăzi activitățile în cadrul campaniei electorale. Unde au fost și ce au făcut, vedeți în cele ce urmează.

Candidatul unic al Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Liberal Democrat din Moldova, Andrei Năstase, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre soluțiile sale pentru dezvoltarea sportului în municipiul Chișinău, fiind însoțit de către sportive de performanță.

Candidatul Partidului "Casa Noastră - Moldova", Alexandr Roșco, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre piedicile cu care s-a confruntat pe durata campaniei electorale. Roșco spune că a scris mai multe contestații pe numele concurenților Silvia Radu și Ion Ceban, și a invocat mai multe abateri, dar fără succes. A tras o concluzie.

Silvia Radu și Ion Ceban au respins anterior acuzațiile aduse.

Candidatul socialiștilor Ion Ceban a susținut o conferință de presă, în care s-a referit la sursele de finanțare a implementării promisiunilor sale electorale.

Candidatul Partidului Popular din Republica Moldova, Maxim Braila, a organizat o conferință de presă, în care a vorbit despre importanța votării de către tineri.

Iar candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, a susținut o conferință de presă în care s-a referit la contestația depusă de socialiști pe numele său, în urma publicării de către Codreanu a unei fotografii alături de președintele României, Klaus Iohannis, cu ocazia unei recepții.

Ceilalți concurenți electorali nu au avut astăzi evenimente publice. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: