image
Sursa foto: Getty Images

Clubul care îşi respectă fanii: Cum au fost recompensaţi suporterii lui Watford care au făcut deplasarea la Liverpool

Fanii lui Watford care au ales să îşi susţină favoriţii la meciul cu Everton au primit din partea clubului un vocher în valoare de 10 lire sterline care putea fi utilizat pentru cumpărarea unor produse alimentare.

315 kilometri sunt de la Watford până la Liverpool, distanţă care nu i-a impiedicat pe unii dintre fanii echipei lui Javi Garcia să ajungă pe Goodison Park pentru meciul cu Everton. Până la urmă au fost mai puţini suporteri decât se anunţaseră iniţial deoarece partida a fost mutată de sâmbătă pentru luni seară. Însă aceştia au fost răsplătiţi pentru devotamentul lor. Au primit o plăcintă gratuită şi un voucher în valoare de 10 lire sterline pe care să îl folosească pentru a-şi procura mâncare şi băutură.

Aşa s-a gândit conducerea lui Watford că ar putea să îi răsplătească pe cei care nu au renunţat să facă deplasarea pentru întâlnirea împotriva caramelelor. Iar suporterii celor supranumiţi The Hornets au avut şi o bucurie fotbalistică pentru că echpa lor a plecat neînvinsă de pe un stadion unde nu se câştigă foarte uşor puncte. Everton şi Watford au remizat, 2-2.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: