image
Sursa foto: Profimedia

Avertismentul lui Pep Guardiola pentru rivalele din campionat și Champions League

Manchester City nu se află în cea mai bună formă din ultimele sezoane. ”Cetățenii” au reușit să câștige doar două din ultimele 6 partide oficiale, din toate competițiile.

De altfel, din cauza rezultatelor modeste înregistrate în campionat în ultima lună (3 remize: cu Chelsea, scor 4-4 / cu Liverpool, scor 1-1 / cu Tottenham, scor 3-3 și o înfrângere: cu Aston Villa, scor 0-1), Manchester City a coborât pe locul al 4-lea în Premier League (cu 33 de puncte după 16 runde), la 4 ”lungimi” distanță în spatele liderului ierarhiei, Arsenal (36 de puncte în 16 meciuri).

La conferința de presă dinaintea partidei pe care Manchester City o va juca, în deplasare, împotriva Stelei Roșii Belgrad, în etapa a 6-a a grupei G din Champions League, Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul iberic al formației engleze, a susținut că elevii săi vor face tot posibilul pentru a le demonstra rivalilor că dominația ”Cetățenilor” din fotbalul mondial încă nu s-a terminat.

De asemenea, Guardiola a subliniat că aceste rezultate pozitive vor veni doar dacă elevii săi vor practica un joc consistent.

"Lumea spune că s-a terminat pentru Man. City, dar noi vrem să-i facem să se înșele și să credem că încă nu s-a terminat, pentru că încă vrem să fim acolo, să-i provocăm. Vom fi capabili să o facem? Depinde de noi cum ne vom comporta", a spus Guardiola, la conferința de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: