image
Sursa foto: polițiacapitalei.md

Minor recidivist; Acesta este cercetat penal pentru comiterea mai multor furturi consecutive // Video

Un minor în vârstă de 15 de ani, locuitor al capitalei, a fost reţinut de polițiști fiind bănuit de comiterea mai multor furturi.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, primul caz a fost înregistrat în sectorul Ciocana al capitalei. Pe data de 11 octombrie, suspectul a pătruns într-un liceu de pe strada P. Zadnipru, prin forțarea geamului din termopan de unde acesta a sustras un laptop, cauzând un prejudiciu estimat la 7 200 de lei. Momentul furtului a fost surprins de camerele video.

Ulterior, la data de 12 octombrie, acesta a pătruns într-un magazin alimentar de unde a sustras produse alimentare și băuturi alcoolice. La fel, și aici, tâlhăria a fost surprinsă de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Un alt caz de furt a fost înregistrat la data de 21 octombrie, unde suspectul a pătruns într-un liceu de pe bd. Mircea cel Bătrân, unde dintr-o clasă de studii a sustras un telefon mobil.

Anterior individul a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, declarând poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani. Minorul este cercetat penal pentru furt, întrucât bănuitul este minor, acesta este cercetat în stare de libertate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: