image
Sursa foto: marca.com

Primul transfer al verii pentru Real Madrid a fost anunțat oficial

Real Madrid a realizat primul transfer al verii. Este vorba despre un mijlocaș ofensiv de 18 ani, Rodrigo Rodrigues, de la Novorizontino. Mutarea a fost confirmată de agenția care îl reprezintă pe jucătorul brazilian, NG Soccer. Rodrigues urmează să facă vizita medicală și să semneze contractul, despre care nu există informații la această oră, informează Marca.

Rodrigo Antonio Rodrigues s-a născut la Sao Carlos, măsoară 1.79 metri, și a fost cel mai tânăr jucător care a jucat în ediția din 2017 a Campionatului Profesional Paulista.

În august 2017 a fost împrumutat la Palmeiras, iar în luna septembrie Marca anunța pe prima pagină faptul că Real Madrid ajunsese la o înțelegere cu Novorizontino pentru transferul fotbalistului, după ce acesta urma să împlinească 18 ani.

"Este un vis să port tricoul celui mai bun club din lume, sunt sigur că voi fi în cel mai bun loc pentru a crește. Sper să le ofer fanilor multă bucurie și să câștig trofee" a declarat jucătorul, care este reprezentat de Luís Eduardo Schmidt.

Rodrigo Rodrigues nu este singurul brazilian care va ajunge în această vară la Real Madrid. Campioana Europei îl va avea începand cu luna iulie și pe Vinicius Junior, după ce si acesta va împlini 18 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: