image
Sursa foto: Getty Images

Fotbalistul de 22 de ani care le-a cumpărat case tuturor rudelor, iar mamei i-a făcut cadou şi o motocicletă

Brazilianul Richarlison, 22 de ani, este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti în Europa, iar ultimul interviu pe care l-a oferit arată că nu este doar un mare jucător, ci şi un om de o calitate deosebită.

O echipă de la O Globo s-a deplasat în Anglia, acolo unde Richarlison joacă pentru Everton după transferul de la Watford, iar cuvintele atacantului au impresionat pe toată lumea, mai ales prin maturitatea arătată, deşi este extrem de tânăr.

"Nu am avut, practic, nimic în copilărie şi, dintr-odată, pot avea aproape totul. Preţuiesc acest lucru şi mă gândesc la viitor", a spus jucătorul.

"N-am să-mi iau o maşină mare, investesc în imobiliare, în alte lucruri de viitor. Cum este acest apartament de aici (n.r din Liverpool). Mama, tata, unchiul, bunica ... Le-am luat fiecăruia casă. Unchilor mei maşină, maică-mii îi plac motocicletele şi i-am luat una. Sora mea are trei copii, iar eu ajut cu educaţia şi sănătatea lor.

Prietenii cu care am jucat lucrează în supermarketuri, alţii pe câmp. Mulţi prieteni cu care stăteam pe stradă sunt la închisoare. Puteam deveni un criminal. Dar l-am avut pe unchiul meu care m-a sfătuit, l-am avut pe Fidel, antrenorul care era poliţist care mi-a spus că am talent. Fotbalul m-a ajutat să o iau pe calea cea dreaptă", a mai spus Richarlison, citat de sportwithness.

Everton, echipa pregătită de Carlo Ancelotti, a refuzat o ofertă foarte mare pentru Richarlison, din partea campioanei Spaniei, Barcelona.

Cei de la Sky Sport News susțin că oficialii "caramelelor" au primit o ofertă oficială în valoare de 100 de milioane de euro, pentru atacantul brazilian adus de la Watford.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: