image
Sursa foto: digisport.ro

Cristiano Ronaldo, cheltuieli nebune: Imperiul luxului în care trăiește și sumele plătite pentru extravaganțe

Cristiano Ronaldo are cifre impresionante nu numai în teren, ci și în afara lui. Starul portughez, care a ajuns în vară de la Real Madrid la Juventus, pentru 117 de milioane de euro, se lăfăie în lux și opulență, iar cheltuielile sale susțin acest aspect.

Ultima dată, atacantul de 33 de ani a atras toate privirile la conferința de presă premergătoarea meciului Manchester United - Juventus, din grupele Champions League, când a apărut cu un ceas bizar la mână, din colecția Jacob&Co Caviar Tourbillon. Bijuteria valorează nu mai puțin de două milioane de euro, e placat cu aur de 15,25 de carate și e împodobit cu 424 de diamante.

Printre achizițiile sale se numără și un avion privat Gulfstream, cumpărat în urmă cu 3 ani, pentru 31,7 milioane de euro.

Ronaldo deține un adevărat parc auto, iar dintre toate mașinile pe care le are se numără și un Bugatti Chiron, produs în doar 500 de exemplare, care costă aproximatic 3 milioane de euro, sumă care poate fi depășită în funcție de personalizările pe care le dorește clientul. Bolidul poate atinge 420 de kilometri pe oră. Pe lângă acesta, Ronaldo mai are un Ferrari, un Rolls Royce, un Maserati, un Lamborghini și un Audi.

În plus, portughezul merge destul de des în Anglia, unde se cazează de obicei la luxosul hotel al compeniei Bvlgari, acolo unde cheltuie, în medie, 10.000 de euro pe noapte.

La vila sa din Torino, în care a locuit și Zinedine Zidane, Ronaldo beneficiază de o sală de sport privată, criosaună și un garaj în care încap 20 de mașini.

Pentru Cristiano Ronaldo, banii nu sunt o problemă pentru a-și permite așa ceva, iar veniturile sale sunt uriașe.

Veniturile lui Ronaldo:

salariu la Juventus: 31 de milioane de euro pe an.

contractul cu sponsorul Nike îi aduce 24 de milioane de euro pe an.

venituri anuale de la alți sponsori (printre care DAZN, Herbalife sau Yamamay) totalizează aproximativ 100 de milioane de euro pe an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: