image
Sursa foto: jurnal.md

Diana Caraman - candidatul PCRM la funcția de primar al capitalei

Deputata Diana Caraman a fost înaintată de Partidul Comuniștilor în calitate de candidat la alegerile pentru funcția de primar al capitalei, anunță formațiunea.

Diana Caraman are 33 de ani, deține master în științe economice, este deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, secretar al Comitetului Central al PCRM și prim-secretar al Comitetului Municipal al PCRM din Capitală.

„Integritatea și poziția ei activă au fost susținute de membrii Comitetului Central al PCRM și de comuniștii organizației orășănești de partid. Comuniștii cred în calitățile de conducere ale Dianei Caraman și în capacitatea ei de a uni comunitatea orașului pentru a contribui la dezvoltarea Chișinăului”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Amintim că Partidul Socialiștilor și Partidul Comuniștilor au anunșat că vor participa separat la alegerile locale. Astfel, deși în prezent formează un bloc în Parlament. PSRM și PCRM au precizat totuși că „își vor susține reciproc candidații cu cele mai mari șanse în localitățile țării”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: