Mayweather nu este la prima ispravă de acest gen, el fiind cunoscut pentru gesturi "opulente" similare. Extravaganța sa se traduce de multe ori și prin achiziții dintre cele mai scumpe. Ultima dintre acestea a fost un ceas placat cu diamante, pentru care a plătit 18 milioane de dolari.

În urmă cu câteva luni, s-a zvonit chiar despre posibilitatea ca Mayweather să cumpere Newcastle United, fapt recunoscut chiar de către pugilist. Mayweather, în vârstă de 41 de ani, și-a încheiat cariera în septembrie 2017, revenind după ce își anunțase retragerea cu doi ani mai devreme. În acel meci, Mayweather l-a învins prin knock out tehnic pe dublul campion mondial din artele marțiale mixte, Connor McGregor.

Floyd Mayweather are un palmares perfect în boxul profesionist, 50 de victorii, dintre care 27 obținute înainte de limită și nicio înfrângere. Totodată, americanul a deținut mai multe centuri mondiale la cinci categorii de greutate.

Cunoscuta publicație americană, Forbes, a publicat la începutul lunii iunie, lista celor mai bine plătiți 2100 de sportivi din ultimele 12 luni. Dintre aceștia, 66 sunt americani. Și de această dată, Floyd Mayweather domină cu autoritate clasamentul. Deși s-a retras după meciul cu Connor McGregor, din august 2017, cel mai tare pugilist al planetei a strâns suficienți bani la acea partidă încât să fie lider detașat în clasament. Mai exact, americanul de 41 de ani a încasat 285 de milioane de dolari, dintre care 275 de milioane au fost obținuți doar din bursa de meci și cotă parte din drepturile de transmisie. Diferența de 10 milioane a fost obținută din drepturile de imagine și activități conexe.