image
Sursa foto: digisport.ro

Noapte agitată pentru Mayweather în Las Vegas

Floyd Mayweather și-a făcut de mulți ani un renume din cauza sumelor imense de bani pe care le dă pe distracție și pe care le transportă în genți. Într-o singură seară petrecută la un club de striptease din Las Vegas, legendarul boxer a cheltuit nu mai puțin de 50.000 de dolari, pe care i-a aruncat, la propriu, către dansatoare.

Americanii de la TMZ au stat de vorbă cu personalul localului și au aflat cel mai impresionant detaliu al escapadei lui Mayweather: a doua zi, responsabilii cu curățenia încă mai găseau sute de bancnote peste tot: înfipte în aerisirile din tavan sau lipite de piesele de mobilier.

Suma cheltuită de Mayweather în acea seară nu s-a oprit la cei 50.000 de euro aruncați din rucsac pentru dansatoare. Înaintea vizitei în clubul de striptease, Floyd și prietenii săi au mâncat la un restaurant, acolo unde doar o sticlă de coniac Louis XIII l-a costat 5.000 de dolari. TMZ a precizat că fostul sportiv nu consumă alcool, iar sticla a fost doar pentru oamenii care l-au însoțit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: