image
Sursa foto: euractiv.com

Joseph Daul: ACUM - forța cea mai de încredere din RM; De frica lor, au folosit tactici rușinoase pentru a rămâne la putere

Alegerile parlamentare din Republica Moldova au demonstrat că blocul ACUM Platforma DA și PAS reprezintă forța cea mai de încredere a cetățenilor moldoveni.

Este declarația lui Joseph Daul, președintele Partidului Popular European, cel mai mare şi cel mai influent partid de centru-dreapta la nivel european.

„Felicit alianța ACUM, formată din partide membre ale PPE, pentru rezultate excelente obținute la alegerile parlamentare. Este clar că ACUM reprezintă forța politică cea mai de încredere a moldovenilor”, a declarat Joseph Daul.

Președintele Partidului Popular European a criticat dur modul în care s-a fraduat votul prin aducerea organizată la secții a cetățenilor din regiunea transnistreană.

„Din frica succesului ACUM, alții au folosit tactici greșite și rușionase pentru a rămâne la putere și a ține Moldova coruptă și săracă. Este vorba de aducerea la secțiile de votare a locuitorilor din Transnistria, cărora li s-a oferit stimulente pentru a-și susține candidații”, a mai spus Joseph Daul.

DaulDaul

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: