image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase îndeamnă oamenii să rămână pașnici: „Să nu le dăm satisfacția de a transforma acest miting în gâlceavă”

Contramanifestația edilului penal de Orhei, Ilan Șor, a dat peste cap programul protestului organizat de Mișcarea de Rezistență ACUM. Pentru a evita eventuale ciocniri, liderii Mișcării au fost nevoiți să mute protestul în fața monumentului lui Ștefan cel Mare.

În pofida provocărilor și discursurilor agresive de la contramanifestația din PMAN, protestatarii care au răspuns apelului Mișcării ACUM rămân calmi. Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a îndemnat oamenii să nu se lase provocați, ci să aibă răbdare până când provocatorii vor pleca.

„E de datoria noastră să nu le oferim satisfacția să transformăm un miting de mare amploare într-o gâlceavă. Avem nevoie să fim cât mai mulți în PMAN, sunați-vă frații, surorile, prietenii, să vină în Piața Marii Adunări Naționale. Doar așa vom determina acești șoricei să plece. Ei nu mai au nimic de pierdut, trebuie să stea la pușcărie zeci de ani, iar noi avem în față un viitor în această țară avem datoria să trăim într-o țară civilizată, cu deschidere către lume, și nu o enclavă a corupției de care au nevoie Plahotniuc, Șor, Leancă și toți cei de la guvernare. Vă îndemnăm să păstrăm caracterul pașnic al acestei manifestații. Cei care insistă pe instigare la violență, încercați să-i convingeți să nu facă acest lucru. Poliția ne asigură că cei care s-au instalat în PMAN vor pleca. Să avem răbdare, am venit la protest, haideți să protestăm”, a declarat Năstase, în fața protestatarilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: