image
Sursa foto: jurnal.md

Riscă detenție pe viață: Un bărbat din Glodeni care și-a omorât cu deosebită cruzime amicul de pahar, pe banca acuzaților

Procuratura Glodeni a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința unui tânăr, care și-a strangulat amicul de pahar într-un sat din Glodeni.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, acuzatul în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Glodeni, la 2 noiembrie, curent, aproximativ la ora 19:00, aflându-se pe stradă, lângă poarta gospodăriei victimei, care s-a dovedit a fi un consătean de al său, după ce împreună au consumat abuziv băuturi alcoolice, au intrat în conflict. În timpul conflictului, învinuitul l-a lovit cu palma pe bărbat,supărat că acesta i-a adresat cuvinte injurioase.

Într-un act de răzbunare, folosindu-se de faptul că victima era în stare avansată de ebrietate și nu putea opune rezistență ( în sângele victimei fiind depistată concentrația de 3,75 g/1 de alcool), învinuitul a strangulat victima.

Cauza penală a fost remisă la Judecătoria Drochia, sediul Glodeni, pentru examinare în fond.

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă maximă sub formă de închisoare pe un termen de 20 de ani sau detențiune pe viață.

Noutăţile partenerilor

comentarii: