image
Sursa foto: Getty Images

Jose Mourinho a vorbit despre cel mai greu moment al carierei. ”M-am dus la Ronaldo. Eram distruși!”

Jose Mourinho (61 de ani) este liber de contract, după ce a fost demis de pe banca tehnică a celor de la AS Roma.

Înainte de a prelua o altă echipă, ”The Special One” a vorbit despre mai multe episoade importante din cariera sa de antrenor și a dezvăluit care a fost cel mai greu moment.

Mourinho s-a aflat pe banca lui Real Madrid din iunie 2010 și până în iunie 2013, perioadă în care a câștigat trei trofee.

Antrenorul portughez a dezvăluit că returul semifinalei Ligii Campionilor din 2012, când Real Madrid a pierdut la lovituri de departajare cu Bayern Munchen este momentul pe care nu îl va uita niciodată. Bavarezii au câștigat meciul tur de pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid s-a impus cu același scor și a trimis meciul în prelungiri. S-a ajuns la loviturile de departajare, unde Bayern Munchen a câștigat și s-a calificat în finala Champions League.

Mourinho a povestit că după acel meci a fost sunat de Jorge Mendes, impresarul din acel moment al lui Cristiano Ronaldo, care i-a spus să meargă la starul lusitan deoarece acesta era cu moralul la pământ.

”Am plâns în drum spre casă, după partida cu Bayern. A fost singura dată când am plâns. Mai târziu, în acea seară, am primit un telefon de la Jorge Mendes care mi-a zis: 'Fă-mi o favoare și du-te la Cristiano acasă, e distrus'.

I-am răspuns: 'Și eu sunt distrus!'. Dar m-am dus, m-am pregătit să nu vărs vreo lacrimă și m-am îndreptat spre casa lui Cristiano. Amândoi eram distruși”, a povestit Jose Mourinho într-un documentar citat de madridextra.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: