image
Sursa foto: jurnal.md

Electorala Chișinău 2018

O parte dintre candidații pentru Primăria Chișinău și-au continuat astăzi activitățile în cadrul campaniei electorale.

Candidatul unic al Platformei Demnitate şi Adevăr, Partidului Acţiune şi Solidaritate şi al Partidului Liberal Democrat Andrei Năstase a susținut o conferință de presă în care a propus ca o primă soluție rapidă pentru fluidizarea traficului rutier, consultată cu experți în domeniu, - prelungirea străzii Albișoara până la strada Mesager.

Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal condus de către Mihai Ghimpu, a susținut o conferință de presă în care a declarat că vrea să construiască o centrală electrică de cogenerare care să contribuie la independența energetică a Chișinăului.

Iar candidatul socialiștilor Ion Ceban a susținut o conferință de presă în care a anunțat că a semnat două documente propuse de către unii reprezentanți ai societății civile pentru candidații la șefia Primăriei Chișinău.

Ceilalți nouă candidați pentru Primăria Chișinău nu au avut astăzi vreun eveniment public și nici nu au expediat vreun comunicat de presă. La Bălți, candidata Platformei Demnitate și Adevăr Arina Spătaru a expediat presei un comunicat despre întâlnirea cu cetățenii de la o întreprindere unde a fost întrebată, printre altele, din ce surse va reuși să implementeze ceea ce își propune.

Ceilalți șapte candidați pentru Primăria Bălți nu au avut astăzi vreun eveniment public și nici nu au expediat vreun comunicat de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: