image
Sursa foto: libertatea.ro

Un magician indian, care a încercat trucul celebru a lui Houdini, a dispărut în râu

Un magician indian este dat dispărut după ce a încercat să recreeze un truc celebru al lui Harry Houdini. El a sărit încătușat într-un râu, în fața mai multor oameni. Trebuia să evadeze și să înoate la suprafață, însă nu a mai făcut acest lucru, iar autoritățile se tem că a murit, relatează BBC News.

Chanchal Lahiri a încercat să recreeze trucul lui Houdini, în fața mai multor oameni care l-au privit de pe marginea podului din Kolkata (fost Calcutta). Magicianul a fost legat cu lanțuri cu șase încuietori și coborât în apă de pe o barcă. Trebuia să iasă la suprafață, însă acest lucru nu s-a întâmplat, așa că oamenii au alertat autoritățile, scrie libertatea.ro.

Scafandrii l-au căutat pe bărbat, însă până acum acesta este de negăsit. Înainte de a face trucul dificil, magicianul a mărturisit că vrea să reînvie interesul oamenilor pentru magie.

„Dacă îl fac corect, e magie. Dacă greșesc, devine tragic”, afirma Mandrake. Nu este prima oară când indianul încearcă trucuri periculoase. Acum 20 de ani, el a fost coborât în același râu, într-o cutie de geam, însă atunci a reușit să scape.

Noutăţile partenerilor

comentarii: