image
Sursa foto: sport.es

Ar fi teribil să-l vedem acolo: Reacția lui Messi despre posibilul transfer al lui Neymar la Real

Zvonurile nenumărate care-l dau pe Neymar la Real Madrid l-au pus pe gânduri și pe Leo Messi. Vedeta celor de la Barcelona nici nu vrea să se gândească la faptul că o astfel de ipoteză poate deveni realitate.

”Ar fi teribil să-l vedem acolo. Pentru tot ce a însemnat Neymar la Barcelona, ar fi teribil! Aici a câștigat titluri importante, a câștigat Champions League, campionate și ar fi o lovitură dură pentru toti. Ar fi o lovitură foarte puternică. Dacă ar merge acolo, Real ar fi mai puternică. Am vorbit cu el, știe ce cred”, a spus Messi, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ”Libero”, de la postul TV Tyc Sports.

Neymar, cel mai bun jucator din Ligue 1, infirmă zvonurile conform cărora ar urma să se transfere în această vară, dar refuză să-și clarifice viitorul. Brazilianul de 26 de ani a revenit în Franţa, la PSG, şi a vorbit cu jurnaliştii din Hexagon despre modul în care decurge recuperarea după accidentarea suferită la gleznă. Starul brazilian a dezvăluit că îi este teamă să revină deocamdată pe teren, singurul său gând fiind acum îndreptat spre Cupa Mondială din Rusia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: