image
Sursa foto: digisport.ro

Reacția Georginei după ce Raffaella a spus despre Ronaldo că a fost un adevărat gentleman

Raffaella Fico (30 de ani), logodnica lui Cristiano Ronaldo timp de 11 luni, i-a luat apărarea portughezului în scandalul în care este acuzat de viol, dar actualei partenere de viata a lui CR7, Georgina Rodriguez, pare să nu-i convină vorbele pe care italianca le-a spus despre iubitul său.

Conform Novella 2000, frumoasa Georgina s-a arătat deranjată de afirmațiile Raffaellei și a lăsat de înțeles că este geloasă: "Cand ei se adoră unul pe celălat, nu ar trebui niciodată ca ea să-și abandoneze bărbatul alături de care are o familie perfectă".

"Când auzi astfel de lucruri, nu poți decât să rămâi uimit. Am fost logodiți timp de 11 luni și pot garanta faptul că este un om normal, liniștit, un tip simplu. A fost un adevărat gentleman pe întreaga durată a relației.

Acasă făcea lucruri firești. Avea o singură obsesie, pentru antrenament. În rest cinam, ne uitam la filme. Nimic neobișnuit", declarase Raffaella pentru Gazzetta.it.

În altă ordine de idei, cazul de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo este investigat de autoritățile din SUA, iar avocații cred că această fază va fi una de durată. Presa portugheză scrie că reprezentații fotbalistului se așteaptă ca procesul să dureze doi ani. Avocații lui Cristiano Ronaldo se pregătesc pentru o luptă în instanță de cel puțin doi ani, în cazul de viol în care starul portughez este acuzat de Kathryn Mayorga.

Nemții de la Der Spiegel sunt cei care au anunțat în exclusivitate redeschiderea cazului, în urmă cu două săptămâni. Tot ei au stat de vorbă și cu presupusa victimă. Mayorga, care are acum 34 de ani, a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Rolando a sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: