image
Sursa foto: Profimedia

Mesajul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat titlul alături de PSG

Paris Saint Germain a devenit campioana Franței după remiza obținută în fața celor de la Strasbourg, scor 1-1.

Astfel, cu o etapă înainte de finalul sezonului, PSG și-a adjudecat al 11-lea titlu din istoria clubului și a devenit cea mai titrată echipă din Franța.

Kylian Mbappe a ajuns astfel la cinci titluri câștigate alături de cei de la PSG, pe lângă cel obținut alături de AS Monaco.

Cu această ocazie, atacantul francez a scris un mesaj pe rețelele sociale, prin care nu a ezitat să le dea replica celor de la Olympique Marseille, care, la sărbătorirea a 30 de ani de la câștigarea Champions League, au scandat pe Velodrome: ”OM este cel mai mare club din Franța!”

”Campionii Franței. Al 11-lea titlu... Doamnelor, domnilor, întreaga lume, cel mai mare club din Franța este Paris Saint-Germain”, a scris Kylian Mbappe pe Instagram.

Kylian Mbappe nu intenționează să semneze prelungirea de contract cu PSG, astfel că la finalul sezonului 2023-2024 înțelegerea dintre jucător și campioana Franței se încheie.

Jurnaliștii de la AS.com au vorbit despre condiția obligatorie care trebuie îndeplinită pentru ca Real Madrid să reînceapă negocierile cu atacantul francez.

Florentino Perez vrea ca Real Madrid să nu plătească niciun euro pentru transferul lui Mbappe, chiar dacă, la un moment dat, președintele ”Galacticilor” era gata să plătească peste 100 de milioane de euro pentru francez.

Chiar dacă acest lucru se va realiza, nu înseamnă că Real Madrid nu va cheltui o sumă uriașă, în condițiile în care salariul fotbalistului la PSG este de 72 de milioane de euro, la care se mai adaugă bonusuri și încasări din publicitate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: