image
Sursa foto: border.gov.md

Un cetățean georgian a încercat să traverseze frontiera cu pașaportul falsificat; Călătoria i-a fost întreruptă

Un cetățean al Gergiei s-a legitimat la trecerea frontierei de stat cu pașaport ucrainean cu semne de falsificare. Incidentul a fost înregistrat în această dimineață, în punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău.

În cadrul verificării călătorilor ai cursei Chișinău – Viena, reprezentanții Serviciului de profilare a pasagerilor au solicitat intervenția angajaților Poliției de Frontieră la deconspirarea unei ilegalități.

Astfel că unul din călători a prezentat pașaportul eliberat de autoritățile ucrainene, în care au fost observate mai multe semne de contrafacere. Acest fapt a fost confirmat și de polițiștii de frontieră, urmare a cercetăriii documentului cu tehnica specială de control.

În acest sens, bărbatul a fost supus unei verificări suplimentare, iar ca rezultat acesta a prezentat și cel de-al doilea pașaport deținut. Conform datelor din pașaportul original este vorba despre un cetățean al Georgiei de 42 ani. La audieri, bărbatul a declarat că a perfectat documentul cu pricina în Ucraina, cu ajutorul unei cunoștințe.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările. Cetățeanului georgian i-a fost întreruptă călătoria.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: