image
Sursa foto: publico.pt

Tragedia din Portugalia: Momentul TERIFIANT în care autocarul cade în prăpastie, pe insula Madeira // VIDEO

Imagini surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care un autocar care transporta zeci de turişti cade într-o prăpastie, pe insula portugheză Madeira. Cel puţin 29 persoane au murit, iar alte 28 au fost rănite, informează BBC, citat de Mediafax.

Camerele de supraveghere au surprins momentul terifiant în care autocarul cu 55 de pasageri la bord se răstoarnă într-o prăpastie, pe insula portugheză Madeira.

Autocarul poate fi văzut cum se clatină timp de câteva secunde, înainte să cadă pe o parte, în apropiere de oraşul Canico, transmite The Sun.

Roberto Almada, oficial portughez, spune că în zonă se întâmplă des accidente. „Înainte de locul unde autocarul a ieşit de pe carosabil, există o curbă bruscă, din cauza căreia au avut loc numeroase accidente”, afirmă Almada.

„Este o zonă foarte dificilă pentru şoferi, în special pentru cei care conduc vehicule mari”, adaugă acesta.

Cel puţin 29 de persoane au murit în urma accidentului, iar alte 28 au fost rănite.Toţi pasagerii din autocar erau cetăţeni germani. Autorităţile au deschis o anchetă, iar unii anchetatorii au fost de părere că frânele autocarului au cedat înainte de accident.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: