image
Sursa foto: adevărul.ro

„Am să fiu tată pentru a treia oară”; Anunț făcut de Ștefan Bănică Junior la unul din concertele sale

Ştefan Bănică Jr. va deveni tată pentru a treia oară! Soţia acestuia, Lavinia Pârva, este însărcinată. Anunţul a fost făcut de artist la sfârşitul concertului susţinut la Sala Palatului pe 15 decembrie, scrie presa română.

Lavinia Pârva este însăcinată cu primul său copil, iar Ştefan va deveni tată pentru a treia oară. Vestea fericită a fost oferită admiratorilor chiar de către artist, după ce a încheiat concertul de Crăciun de la Sala Palatului, devenit deja o tradiţie. Mesajul care i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi a fost făcut la finalul unui cântec pe care Ştefan l-a dedicat fiicei pe care o are alături de Andreea Marin, căci pe 15 noiembrie a fost ziua fetiţei.

„Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară", a mărturisit Ştefan, fiind vizibil emoţionat.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în toamna anului 2017, departe de privirile indiscrete ale curioşilor. Nunta a avut loc în Bulgaria, iar printre invitaţi s-au numărat doar familia şi prietenii foarte apropiaţi. I-a invitat pe cei dragi la Balcic, sub pretextul serbării zilei de naştere în avans. Despre petrecerea care a avut loc atunci a povestit, în exclusivitate pentru Click, unul dintre invitaţi.

”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a declarat acesta.

Bănică a vorbit rar despre căsătoria cu Lavinia Pârva, dezvăluind că mariajul cu fosta cântăreaţă îl face să se simtă liniştit şi împlinit. A subliniat, totuşi, că nu îi place să discute despre aspectele intime ale vieţii sale şi că preferă să le trăiască departe de lumina reflectorelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: