image
Sursa foto: facebook.com/fratiiadvahov

Jumătate de milion plus alți peste 10 mii de spectatori la concertul Orchestrei Fraților Advahov împreună cu Andra

Jumătate de milion de spectatori la LIVE-ul de pe Facebook și Youtube și alți peste 10 mii de spectatori au adunat, pe 1 decembrie 2019, de Ziua Națională a României, la BT Arena din Cluj, Orchestra Fraților Advahov și Andra în cadrul unui ”Tradițional” Tour.

„Sunt cea mai fericită din lume! Ce onoare să cânt în fața a 10.000 de persoane!”, a exclamat Andra, care devine astfel primul artist din industria muzicală românească ce reușește să vândă toate biletele de la cea mai mare sală de evenimente din România, BT Arena din Cluj-Napoca, și asta cu un sold out cu aproape două luni înainte de concert.

Bucuria și exaltarea pentru această performanță unică sunt împărtășite de Vasile și Vitalie Advahov, a căror orchestră a fost aplaudată frenetic la finalul concertului zilei de 1 decembrie.

concertconcert

„Aș vrea să fie aplauzele și mai mari pentru orchestra care este alături de mine, condusă de acești frați minunați și talentați – Vasile și Vitalie Advahov”, a spus de pe scenă Andra în timpul acestui concert extraordinar care a durat peste trei ore și în care au bătut la unison nu doar palmele, ci și inimile.

„Alături de ei este și cum te-ai duce pe ger afară, dar știi că ți-ai luat haina bună. Știu că am alături de mine niște profesioniști. Sunteți minunați!”, a mărturisit Andra despre Orchestra Fraților Advahov.

concertconcert

Chișinău, Londra, Craiova, București, Cluj-Napoca sunt câteva dintre destinațiile concertelor susținute de Orchestra Fraților Advahov alături de Andra în cadrul „Tradițional” Tour.

Noutăţile partenerilor

comentarii: