image
Sursa foto: MdeMulher

Horoscop 14 noiembrie: Taurii iau decizii în grabă, care le pot aduce probleme

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 14 noiembrie.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Berbec:

Gândurile tale zboară departe, poate chiar foarte departe, numai că există o doză cam mare de autoamăgire în aceste planuri pe care ar fi bine să nu le consideri finalizate.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Taur:

Teama de gura lumii, de pierderea unui loc pe care îl ocupi în cadrul unui grup anume, te poate împinge la decizii neinspirate pe care acum le consideri inteligente.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Gemeni:

Totul e în ceață în viitor, dar tu ai nevoie acum de o viziune clară, ca să poți face planuri. Indiferent cât de presat ești, ar fi bine să eviți astfel de preocupări.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Rac:

Te lupți singur pentru a asigura cele necesare celor de care ai grijă și poate că ai dreptate, dar e păcat să faci dintr-un gest generos, un motiv de regret.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Leu:

Apar mai multe motive de îndoială în legătură cu partenerii de cursă lungă, dar tocmai experiența îndelungată cu aceștia ar trebui să te ajute să le depășești.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Fecioară:

Sunt posibile complicații legate de muncă, poate din cauza stării tale de sănătate care nu e chiar cea mai bună. Ar fi bine să le tratezi pe toate cu seriozitate, dar pe rând.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Balanță:

Ai impresia că lipsește ceva foarte important din relația ta sentimentală, dar nu poți spune ce. Poate că e doar o impresie falsă, de care ar trebui să te eliberezi.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Scorpion:

Ești tot acolo, în mijlocul problemelor din familie de care știi că trebuie să te ocupi, fără întârziere și fără compromisuri. Ești tentat să le amâni și de data asta.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Săgetător:

Spui vrute și nevrute și vei provoca multe reacții adverse din partea celor care te ascultă. Nu sunt probleme de luat în serios, dar ar fi bine să vorbești cât mai puțin.

Horoscop miercuri 14 noiembrie 2018 – Capricorn:

Dacă vei accepta să reevaluezi nevoile care te motivează să pornești la un adevărat război zi de zi, vei vedea că te consumi degeaba.

Horoscop 14 noiembrie 2018 – Vărsător:

Vrei să fii liber de responsabilități, să nu îți poată reproșa nimeni că nu le respecți, dar acestea vin la pachet cu persoanele dragi și cu tot ce prețuiești tu.

Horoscop 14 noiembrie 2018 – Pești:

Poți privi detașat la norii negri care se adună în jur pentru că se vor risipi la fel de repede. Dacă vei avea răbdare, vei face un pas spre a deveni mai optimist.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: