image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe, prima declarație de dragoste pentru Real Madrid: Ce a făcut starul de la PSG

Real Madrid a remizat cu PSG, scor 2-2, în grupele Champions League, iar Kylian Mbappe a fost unul dintre marcatorii francezilor. Atacantul de 20 de ani, care este dorit de madrileni de mai multă vreme, a fost aplaudat la final de spanioli, iar acesta nu a vrut să rămână "dator".

Mbappe a postat pe rețelele de socializare exact acea poză când fanii Realului îl aplaudau și în care îi aplauda și el la rându-i. În plus, starul de la PSG a plasat pe aceeași fotografie un "emoji" uriaș cu două palme care aplaudau tribuna, ceea ce ar putea însemna că și francezul apreciază Realul.

De altfel, potrivit informațiilor din urmă cu puțin timp, Mbappe ar fi refuzat să-și prelungească acordul cu PSG în așteptarea unui transfer la Real.

Antrenorul de la Real Madrid a mărturisit de mai multe ori că îl apreciază pe Mbappe și că și l-ar dori, iar în ultimele zile, francezul chiar a făcut o declarație specială.

"Sunt îndrăgostit de Mbappe chiar din prima zi în care a venit să dea o probă la centru de formare de la Real în urmă cu câțiva ani", a spus antrenorul madrilenilor, înainte de meciul direct Real Madrid - PSG.

Florentino Perez a încercat toate variantele posibile pentru a-l transfera pe atacantul de 20 de ani. Ar fi dat o adevărată lovitură, chiar dacă preţul era unul imens. Spaniolii au anunţat că preşedintele Realului pregătise 300 de milioane de euro pentru mutare.

De asemenea, atacantul de 20 de ani avea pregătit şi un salariu astronomic, 35 de milioane de euro, plus alte cinci milioane de euro bonusuri.

Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: