image
Sursa foto: jurnal.md

Electorala Chișinău 2018

Unii dintre candidații pentru Primăriile Chișinău și Bălți și-au continuat activitățile publice în cadrul campaniei electorale. Unde au fost și ce au făcut, vedeți în continuare.

Candidatul unic al Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Liberal Democrat, Andrei Năstase, a susținut o conferință de presă pe strada Albișoara, pe locul unde cândva a fost o grădiniță, iar terenul a ajuns în gestiunea unei companii de construcții. Năstase afirmă că are soluții pentru protejarea banului public.

Iar candidatul socialiștilor, Ion Ceban, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre îmbunătățirea situației medicilor.

Ceilalți zece candidați pentru Primăria Chișinău nu au organizat astăzi evenimente publice. La Bălți, candidata Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, a expediat presei un comunicat în care a menționat că a organizat un meci de fotbal cu genericul "Bălți - capitala socială". Spătaru spune că are misiunea de a pune baza unei transformări fundamentale a acestui oraș.

Ceilalți șapte concurenți de la Primăria Bălți nu au avut astăzi vreun eveniment public. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: