image
Sursa foto: jurnal.md

Acces restricționat pentru Jurnal TV și la primăria Hâncești; Unul dintre bodyguarzii lui Plahotniuc a ținut ușa

După Primăria Orhei, și la Hâncești a fost restricționat accesul echipei Jurnal TV în instituția publică. De această dată, ușa a fost ținută de către un bodyguard al șefului PD, Vladimir Plahotniuc, care se afla în vizită acolo. Plahotniuc a fost căutat pentru reacții la subiectele din campania „Unde-i miliardul?”.

În jurul Primăriei Hâncești, totul era „ca la carte”. Polițiști, bodyguarzi și mașini de lux. Asta pentru că în clădire se desfășura o întâlnire la care participa și șeful Partidului Democrat. Deși inițial echipa Jurnal TV a intrat în Primăria Hâncești, ulterior ușa a fost blocată.

Accesul a fost permis cu o condiție - echipa de filmare să stea în hol.

Întrunirea a durat până aproape de ora 19. Vladimir Plahotniuc a părăsit instituția cu un alai de bodyagurzi, dar și alături de secretarul general al partidului, Constantin Botnari, alias Borsetka.

Care a fost reacția lui Plahotniuc la întrebările noastre despre frauda bancară, dar și alte detalii privind vizita șefului PD la Hâncești, aflați sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19, în cadrul emisiunii „Jurnalul săptămânii”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: