image
Sursa foto: digisport.ro

Conducerea Realului i-a decis soarta lui Lopetegui

Antrenorul Julen Lopetegui are răgaz până la derby-ul cu FC Barcelona, programat pe 28 octombrie, pe Camp Nou, în La Liga, pentru a o redresa pe Real Madrid, care are cel mai prost start de sezon de la ediţia 2005/2006 încoace, scrie AS.

În acea campanie 2005/2006, Real Madrid a pierdut de asemenea 4 meciuri din primele 11 disputate. Până la El Clasico, Real are meciuri relativ uşoare, cu Levante în La Liga şi cu Viktoria Plzen în Liga Campionilor, ambele pe ''Santiago Bernabeu''. Conducerea clubului madrilen ezită să-l demită acum pe Lopetegui pentru a nu debusola şi mai tare echipa. Dar, un eşec pe Camp Nou va aduce cel mai probabil un nou antrenor la campioana Europei.

Printre tehnicienii disponibili se numără Antonio Conte, demis de Chelsea, italianul fiind în cărţi şi în vară după plecarea lui Zinedine Zidane. Un alt nume vehiculat de presa spaniolă este brazilianul Luiz Felipe Scolari, aflat în prezent la Palmeiras.

Lopetegui are dezavantajul că nu a fost prima opţiune a lui Florentino Perez, care s-a lovit de refuzurile succesive ale lui Maurizo Pochettino, Massimiliano Allegri şi Julian Nagelsmann. Tehnicianul spaniol a acceptat oferta lui Real, care l-a costat postul de selecţioner al Spaniei, fiind demis chiar înaintea Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: