image
Sursa foto: Getty Images

A doua marea surpriză a optimilor Ligii: PSG, OUT din competiţie

Cu 9 jucători accidentaţi, cu Paul Pogba suspendat şi învins cu 2-0 pe propriul teren, Ole Gunnar Solskjaer a obţinut o calificare miraculoasă în sferturile UEFA Champions League. Manchester United s-a impus cu 3-1 pe Parc des Princes şi a eliminat dramatic PSG.

Cu 10 jucători absenţi şi două goluri de recuperat în returul de pe Parc des Princes, Manchester United şi-a făcut repede speranţe la Paris. Romelu Lukaku a deschis scorul după o greşeală mare a parizienilor. PSG a revenit rapid, iar Bernat a înscris pentru 1-1 din pasa lui Kylan Mbappe. Lukaku a dat o nouă lovitură cu un sfert de oră înainte de pauză, după ce şutul lui Rashford i-a adus aminte lui Buffon că retragerea este aproape.

Mbappe putea încheia socotelile în final, dar nu a reuşit să marcheze singur cu David de Gea, apoi Di Maria a trimis în bară din unghi. În criză de soluţii, Solsjkaer a forţat golul calificării cu un atacant în vârstă de 17 ani, Greenwood. United a fost răsplătită în ultimul minut de joc. Englezii au primit penalty după ce arbitrul a apelat la VAR pentru un henţ al lui Kimpembe. Rashford a transformat impecabil lovitura de la unsprezece metri în faţa legendarului Buffon.

S-a terminat 3-1 pentru trupa lui Ole Gunnar Solskjaer, calificare istorică în sferturi pentru managerul norvegian!

Porto merge în sferturile UEFA Champions League: a eliminat-o pe semifinalista din sezonul trecut, AS Roma, după un meci dramatic, câştigat cu un gol în prelungiri.

Porto s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, după o victorie dramatică obținută în prelungiri împotriva semifinalistei de anul trecut, AS Roma. Lusitanii au pierdut cu 1-2, în tur și au deschis scorul în minutul 26, prin Soares. Golul a fost validat după ce arbitrul a cerut VAR. De Rossi a egalat pentru Roma din penalty în minutul 37, iar Porto a preluat conducerea în minutul 53, când Moussa Marega a reuşit al şaselea gol în cele 7 meciuri disputate în UEFA Champions League.

FC Porto conducea cu 2-1 la finalul celor 90 de minute de joc și a câștigat meciul cu golul din penalty reușit în prelungiri de Alex Telles. Arbitrul le-a refuzat giallorossilor o lovitură de la 11 metri în minutul 123, iar Porto s-a calificat în sferturile UEFA Champions League, cu 4-3 la general.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: