image
Sursa foto: Jurnal.md

VIDEO: Flashmob cu sârmă ghimpată la Ministerul de Externe; Blocul ACUM: RM devine din ce în ce mai izolată pe plan extern

Republica Moldova devine din ce în ce mai izolată pe arena internațională din cauza actualei guvernări. Pe 24 februarie, printr-o ieșire masivă la vot, cetățenii pot elibera țara de corupți și uzurpatori, iar în scurt timp RM va putea depune cerere de aderare la UE.

Este convingerea reprezentanților blocului ACUM Platforma DA și PAS care au organizat astăzi un flashmob cu titlul „Sârma ghimpată între Moldova și Uniunea Europeană”.

Evenimentul a avut loc în fața sediului Ministerului de Externe, acolo unde reprezentanții blocului ACUM au adus sârmă ghimpată pe care au agățat poze cu mai mulți demnitari, dar și judecători.

„Acum câțiva ani, Moldova era vizitată de Angela Merkel, Joe Biden, și alți lideri internaționali importanți. Cine a vizitat RM în ultimii ani? Erdogan, vizita căruia ne-a costat șapte vieți omenești, șapte familii distruse. Alții nu ne-au prea trecut pragul. Și este din cauza politicii implementate de guvernarea actuală”, a menționat vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi, candidatul blocului ACUM în circumscripția nr. 32.

În opinia opoziției, relațiile RM cu UE sunt la cel mai jos nivel și sunt practic înghețate.

„UE nu tolerează faptul că votul cetățenilor RM a fost furat. Vrem să rupem această sârmă ghimpată care înconjoară RM de ani buni. Suntem determinați să facem totul ca, peste patru ani, să fim pregătiți pentru a adera la UE”, a adăugat vicepreședintele PAS.

Participanții la flashmob au tăiat în mod simbolic sârma ghimpată adusă în fața Ministerului de Externe.

„Așa cum am tăiat această sărmă astăzi, cu un vot masiv la alegerile din 24 februarie, vom putea elibera această țară de corupți și de uzurpatori”, au comentat reprezentanții blocului ACUM.

flashmobflashmob
flashmobflashmob

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: