image
Sursa foto: Getty Images

Italia, marea câştigătoare a săptămânii în Europa, ameninţă Anglia

Italia e marea câştigătoare a meciurilor din etapa a doua a grupelor cupelor europene. Peninsularii au obţinut cinci victorii în cele şase partide disputate în această săptămână şi sunt la un pas de a depăşi Anglia în topul coeficienţilor UEFA.

Juventus, Roma, Inter şi Napoli şi-au câştigat meciurile de marţi şi miercuri din Liga Campionilor, iar Milan s-a impus şi ea contra lui Olympiacos în Europa League. Singurul eşec a fost cel al lui Lazio, învinsă de Eintracht Frankfurt.

În clasamentul real al coeficienţilor pentru sezonul 2020-2021, Italia se află pe locul 3, însă la o distanţă mică, de sub un punct, de a doua poziţie, ocupată de Anglia.

Dintre cele patru formaţii din Premier League prezente în Liga Campionilor, doar Manchester City a obţinut victoria în această săptămână, în timp ce Arsenal şi Chelsea şi-au câştigat partidele din Europa League.

Spania conduce detaşat în ierarhia coeficienţilor, în timp ce Anglia şi Italia sunt urmate de Germania, Franţa, Rusia, Portugalia, Ucraina, Belgia şi Turcia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: