image
Sursa foto: jurnal.md

Lorina Bălteanu: „Dacă vrem să schimbăm ceva, trebuie să-l susţinem pe Andrei Năstase la alegerile din 20 mai”

Dacă vrem să reuşit, la alegerile din 20 mai, trebuie să-l susţinem pe candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase. Declaraţia a fost făcută de către unul dintre cei mai de succes designer de bijuterii din Republica Moldova, Lorina Bălteanu, stabilită în Franţa.

„Duminică avem alegeri. Întotdeauna i-am îndemnat pe toți să voteze cu cine cred ei de cuviință, dar conștienți de efectele votului lor. În alegerile pentru președinție, chiar dacă nu am câștigat, solidaritatea și mobilizarea maximă a forțelor democratice mi-au dat curaj. Cot la cot, conștienți și activi, putem schimba ceva în Univers”, a declarat Lorina Bălteanu.

„Mă gândesc acum, că e păcat să risipim cu atâta înverșunare și nesăbuință mica noastră victorie. Și dacă noi toți am susținut-o atunci clar pe Maia Sandu, consider că la fel de fermi ar trebui să fim acum, sprijinindu-l pe candidatul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. Asta dacă vrem să reușim”, a adăugat că Lorina Bălteanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: